ratjes onder het bed

Vandaag waren we bij een leerling thuis. Een enorme woonkamer met twee honden, waarvan een zo het brood uit je hand pikte! Maar de kinderen speelden boven op en onder het bed, met ratjes, ridders en avatars. Ik leerde dat ratten houtsnippers in hun kooi krijgen, geen zaagsel, want dat kan in hun neus komen en dan krijgen ze een bloedneus en gaan ze dood. We mochten de ratjes ook vasthouden. "Misschien ga ik wel ratten fokken, en ze verkopen aan de dierenwinkel voor €1,50 per stuk", sprak onze jonge ondernemer (11jaar). Harry Potter in het Engels las hij.

Nog even een frisse neus halen in de speeltuin vlakbij. Gehinkeld met Emma, op een zelf getekende hinkelbaan van 1-9. Zij won. Miquel oefende freerunning op de glijbaan. Yanna was lekker aan het schommelen. En zo was onze derde schooldag alweer voorbij.

Vind je dit een leuk bericht? Deel het!

Over Claartje

Mede-oprichter van De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren. Iedere dag genieten!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Geef een antwoord