Paasbrood

Donderdag 9 april. De Paaslunch is op initiatief van Robin al maandag geweest. Toch kunnen wij het niet laten om ook de rest van de week Paaslekkernijen op tafel te zetten. Woensdag verven we eieren en eten die op tijdens de lunch. Vandaag verstoppen we heel veel eitjes (Miquel heeft er 36 gevonden) en krijgen we een overheerlijk Paasbrood van de moeder van Job en Gijs. We smullen ervan tijdens de koffie, de lunch en bij de thee. Ook zij hebben eitjes meegenomen die we onder iedereen verdelen.

We hebben zelf broodjes gevlochten, gebakken en gegeten. Voor ons is Pasen al een beetje begonnen.

Vind je dit een leuk bericht? Deel het!

Over Claartje

Mede-oprichter van De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren. Iedere dag genieten!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Geef een antwoord