Geluk

Donderdag 23 april. Geluk is twee jarige jongens die heerlijke hazelnoot-schuim-, appel- en chocoladetaart trakteren bij de koffie. Geluk is samen met de jongste leerling foto’s kijken van de afgelopen periode. Geluk is de taalclub met twee kinderen die enthousiast met gekleurde stiften woorden schrijven om de spelling te leren. Geluk is kijken naar kinderen, bezig en blij, omdat ze merken dat ze op eigen kracht hun dingen kunnen doen. Geluk is Harry Potter voorlezen op een fatboy. Geluk is een tosti eten in de zon. Geluk is samen praten over hoe het gaat en wat we volgend jaar allemaal willen doen. Kortom: geluk is een dag meemaken op De Vrije Ruimte, met aandacht voor alles wat er met jou en om jou heen gebeurt.

Vind je dit een leuk bericht? Deel het!

Over Claartje

Mede-oprichter van De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren. Iedere dag genieten!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Geef een antwoord