Drie kleine meisjes

Vrijdag 26 juni. Laat de jongsten maar schuiven… Begeleiders zijn druk in de weer met portfoliogesprekken, het helpen bij het monteren van de maffia-film, het opstarten van het koken. Maar de jongste meisjes hebben NU honger. Gelukkig is er een zak met gesneden stokbroodjes (over van de barbecue). Een mes en een pot hazelnootpasta zijn snel gepakt. En daar zitten ze dan, op een bankje in de schaduw, de drie meisjes, met de zak broodjes in hun midden. Zita de oudste smeert, Yanna en Paula eten. Met chocolade-monden kijken ze mij stralend aan.

Dscn3607Dscn3606Dscn3608

    

Als Heleen en Sjoerd (met hulp van Robin en Tycho) de pasta hebben gekookt, de supersnelle tomatensaus gemaakt, de komkommers gesneden en de kaas geraspt, zijn de meisjes verdwenen. Nee, deze pasta hoeven ze niet meer. Zij hebben genoeg gegeten en gaan nagenieten in de speeltuin aan de overkant.

Vind je dit een leuk bericht? Deel het!

Over Claartje

Mede-oprichter van De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren. Iedere dag genieten!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Geef een antwoord