De week van Marieke

We zijn met zo veel mogelijk in de wc proberen te gaan! Er konden 16 mensen in. Het was leuk. De rest van de week was leuk, alleen dat pinda’s verbranden was extra leuk. Dat we het water gingen laten koken. Dat was gelukt: we gingen tot de 100 graden en zagen het water borrelen. Ik weet niet hoeveel pinda’s we nodig hadden, niet echt veel. Bij drama vond ik het leukst: toneelstukje spelen met voorwerpen. Bij emoties herkennen mocht je tekenen wat je fijn vond. Dat was heel moeilijk. Ik heb Dolfje Weerwolfje getekend en Timmie bij een vuurtje. De volgende keer mag Amina schrijven.

Vind je dit een leuk bericht? Deel het!

Over Claartje

Mede-oprichter van De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren. Iedere dag genieten!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Geef een antwoord