De week van Amina

Kinderen op de fatboy’s, jongens aan het voetballen, meisjes aan het springen op de trampoline en wellicht een groepje dat een kampvuurtje aan het maken is.
Dat zie je als je de Laan van Poot op loopt. Als de zon schijnt, vind het grootste deel van de activiteiten zich buiten af. Maandag was zo’n mooie dag. Jammer genoeg was het niet de hele week zo zonnig. Maar dat doet niet af aan de gezelligheid!

Deze week werden we erg verwend. Op woensdag had Heleen omeletten gemaakt, donderdag verwende Opa ons met Chili Con Carne en vandaag (vrijdag) kon je kiezen uit groentesoep met of zonder ballen of linzensoep. Ook was er couscous-salade gemaakt en waren er eieren gekookt.

Niet elke vrijdag is er zo’n uitgebreid buffet. Vandaag deden wij mee aan ‘NL doet’. Wij hadden een dag vol activiteiten georganiseerd voor 70+’ers. Kalligraferen, dammen, schaken, sieraden maken, wandelen… Het enige wat miste waren de hordes 70+’ers. Volgend jaar beter!

Erin, ik draag het stokje over aan jou.

Vind je dit een leuk bericht? Deel het!

Over Claartje

Mede-oprichter van De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren. Iedere dag genieten!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Geef een antwoord