Buiten, de week van Erin

Ik heb elke dag een vuurtje gestookt. Als het vuur niet zo mooi was ging ik voetballen. Veel hout erop leggen zorgt voor een mooi vuurtje. Ik ben ook wel eens op de fatboy, lekker liggen. Buiten eten is wel wat fijner dan binnen. Dan heb je de buitenlucht. Met voetballen hoog houden had ik 33, mijn record. Vuurtje stoken doe ik met Deyk, Robin, Bjorn en Floris. Iedereen bepaalt zelf wat hij erop gooit. Net gingen we ijzer erin doen en toen gingen we dat ijzer in het water doen, dat ging dan heel erg sissen. Vandaag was het wel een mooi vuurtje. We hadden een pallet van Rik gekregen, en allemaal hout van de verbouwing. Dat brandde heel goed. Volgende week mag Pepijn schrijven.

Vind je dit een leuk bericht? Deel het!

Over Claartje

Mede-oprichter van De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren. Iedere dag genieten!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Geef een antwoord