De week van Pepijn

Terwijl ik dit typ, zit de lijm nog aan mijn vingers, want het is vandaag 1 april. Het idee was dat iemand met zijn hand aan de deur bleef zitten. En dat hij dan zijn handen ging wassen, en dan kwam er allemaal water van alle kanten uit de kraan, omdat we daar een plakbandje op hadden┬á gedaan. Dan leek het net of je in je broek had geplast! Met geschiedenis hebben we op fatboys in de zon gezeten. Herman vertelde over zo’n gozer die ging trouwen met zo’n meisje. Hij gaf haar een roos. Toen moest ze de roos voor het raam zetten en kwam hij elke nacht binnen. Het was een leuk verhaal. Ik ben gaan joggen met Marty, Erin, Yanna, Tycho en Amina. Door de Vogelwijk. We zagen de zee van boven. Doei, nu ga ik.

Pepijn

Over Claartje

Mede-oprichter van De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren. Iedere dag genieten!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Geef een antwoord