Russische eieren

Donderdag 5 april. Een traditie? Nee, volgens mij is het de eerste keer dat we het op deze manier organiseren. Iedereen neemt een eigen gerecht mee om tijdens de paaslunch met anderen te delen. Matzes, eieren, al dan niet gevuld, eiersalade met aardappels en bieslook (verrassend fris), chocolade-eieren, quiche, Paasbrood, verrukkelijke citroentaart…. Wat heerlijk en gezellig dat elke leerling en begeleider iets heeft meegenomen. De tafels staan allemaal aan elkaar en zijn feestelijk gedekt met paasservetten en kuikentjes. Anne Sophie heeft Russische eieren meegenomen (op verzoek van haar schoolkringclubje): rode eieren, geverfd in een badje met rode uien. ’s Morgens hebben we zelf nog eieren geverfd die in eigen gemaakte eierdopjes op tafel staan.  Na het eten buiten uitbuiken en daarna EHBO, een herhalingsles voor de leerlingen die vorig jaar hun diploma Jeugd-EHBO hebben gehaald. En dan alles opruimen, Pasen staat voor de deur.

Over Claartje

Mede-oprichter van De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren. Iedere dag genieten!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Geef een antwoord