Een moeilijke beslissing

Juni 2015. Soms is iets moeilijk. Je weet dat het niet gemakkelijk zal zijn, je weet ook dat het moet. Je weet dat jij degene bent die het moet doen. De beslissing is gevallen, nu moet hij uitgevoerd worden. Jij gaat het vertellen. De dagen ervoor heb je erover nagedacht. Medeleven, medelijden, mededogen, maar het moet. Rustig vertellen dat het niet langer gaat. Dat er teveel gebeurd is. Dat dit het moment is om weg te gaan. “Wij gaan je helpen.” Ik geef hem een steen en wens hem sterkte. Wij zullen samen zoeken naar een plek die beter past. Dag jongen.

Vind je dit een leuk bericht? Deel het!

Over Claartje

Mede-oprichter van De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren. Iedere dag genieten!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Geef een antwoord