Brief aan de koning

 

Maandag 14 mei. Ze belde al in de vakantie: “Ik heb iets bijzonders meegemaakt. Een droom over de koning. Hij kwam op bezoek op school!” Met die droom wilde ze iets doen, Inti van 7. Ze schreef een brief aan de koning. “Beste Koning Willem… ” Ze las de brief voor in de maandagkring. Over haar droom en dat de school geld nodig en of hij een keer op school wil komen om te zien hoe je hier zelf kunt kiezen wat je wilt leren en wanneer je wilt spelen. En dat je wat leert, bewijst haar brief: een idee verwoorden, netjes schrijven, voorlezen. Nu maar wachten tot de koning komt!

Vind je dit een leuk bericht? Deel het!

Over Claartje

Mede-oprichter van De Vrije Ruimte, school voor natuurlijk leren. Iedere dag genieten!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Geef een antwoord